Bet365 sportfogadás bónusz

A védő négy évre szóló szerződést írt alá a Villa Parkban a The Hawthorns-on egy szezon után.

A Villa a Premier League-ből való leszállás után újjáépül, de Bet365 elvesztette két játék megnyitását ebben a szezonban. / p>

A Wales védője, Chester kitölti a Ciaran Clark által maradt szakadékot, aki 5 millió dollárért csatlakozott a Newcastle Unitedhez, és valószínűleg nem lesz jövője a Roberto Di Matteo-nál. mentális oldala Tovább olvasom

Chester ugyanakkor küzdött az első Bet365 sportfogadás bónusz csapat lehetőségeiről a The Hawthorns-ban, mivel csatlakozott a Hull-hoz 8 millió fontért tavaly nyáron, gyakran játszott a pozícióból, és ismét Jonas Olsson, Jonny Evans mögött járt. és Gareth McAuley.

A Di Matteo megerősítette, hogy a Villa a 27 éves korában zárult, és az olasz már most ötödik aláírása volt a nyárnak.

Chester lenyűgözte Walesben nyáron menetelnek az Euro 2016 elődöntőjébe, és a legtöbb Bet365 kihívást és meghallgatást tették bármelyik játékos a 36-as versenyen.

A házigazda Rotherham az első Sky Bet Championship otthoni játékban, szombaton a szezon 1-0 ellenében, amikor a múlt hétvégén nyitotta meg magát a szombaton.

< p> A Midlands klub 12 millió fontot költött a Ross McCormack-re, hogy Bet365 megpróbálja előléptetni az első kísérletet – de a csatárat visszavonták a 3-1.

A Crystal Palace középpályás, Mile Jedinak is a Di Matteo radarján van.

A Villa menedzsere fenntartja, hogy jelei vannak a csapat pozitív megközelítésének változásairól, ami nem jön elég gyorsan

„Én személyesen soha nem tapasztaltam meg, mint játékos vagy vezető.Határozottan van egy olyan gondolkodásmód, amelyet itt kell megváltoztatni, és jobban Bet365 csinálunk – mondta. „Látom a javulás jeleit, de a legjobb recept a pozitív eredmény elérése…minél hamarabb jön a győzelem, annál jobb a játékosok bizalmának és az egész környezetnek.”