Unibet internetes fogadóirodák

Bármely számítás szerint merész döntést hozott egy nem megtisztelt játékos, aki érkezett a németországi Germinal Beerschotból 900.000 fontért. Wanyama akkoriban 20 volt. Ő állt magának egy ősszel? „Én vagyok valaki, aki nem fél próbálni, mert úgy gondolom, hogy a Unibet kudarc csak akkor van, amikor nem hajlandó harcolni” – mondja. – Készen álltam a harcra. Ezért nem féltem megvenni az ingét. ”

Tottenham Hotspur 11 millió dolláros Southampton-i aláírása lágy hangokkal beszél, amikor felvázolja a jövőre vonatkozó reményeit, amely ismét a Bajnokok Ligáját is magában foglalja.De van egy meggyőződése a szavaival, és csak Unibet megerősíti a fizikai aura egy ember Mauricio Pochettino le a múlt héten, mint “állat” és a “vadállat”.

Wanyama virágzott a Celtic és az egyik az ő A legjobb előadások a 2-1-es Bajnokok Ligája csoportjátékban nyertek meg 2012 novemberében Barcelonában. Ő vezette a nyitó célt, és emlékszik Rod Stewartra, az énekesre és az egész életen át tartó kelta Unibet rajongóra, aki ellenőrizetlenül elpirult az állványokban.A Wanyama nyerte meg a liga címet Unibet mobil fogadás mind a két szezonban a kelta és három pozitív év után a Southamptonban – az első Pochettino-nál – meg akarja rúgni. A Pochettino-hoz való csatlakozás a Spurs-hoz való költözés egyik attrakciója volt, és Unibet sokat mond Wanyama munka-etikájáról, hogy kész volt feliratkozni egy másik adagra az argentin büntető szezon előtti képzési rendszerére. Ez kemény, ha átmegy rajta, de később, úgy érzi, mennyire fontos, mert amikor a játékba megy, annyira szerető és te többet csinálsz ”- mondja Wanyama. – Láthatjuk, hogy fizet. Ismertem a menedzsert korábban; Southamptonban aláírt [12,5 millió fontért].Mindig a kis részletekre Unibet összpontosít, és ez az, ami javítja a játékosokat. ”

Wanyama jóval foglalkozik a javítással, személyes és kollektív értelemben, és elsődleges célpontja az évszaknak az, hogy javítsa a Tottenham által elért Unibet eredményeket utoljára, ami nem lesz egyszerű, de szerintük lehetséges. Élénken kezdte, és az a célja, hogy az 1-0 otthoni győzelmet biztosítsa a Crystal Palace tavaly szombaton. Aztán ott van a Bajnokok Ligája. A csütörtök csoportfázisú vonása valóságosnak érezte magát, és izgalom Unibet és optimizmus volt, amikor a klub CSKA Moszkvát, Bayer Leverkusent és Monacót húzta. Facebook Twitter Pinterest Victor Wanyama felemelkedik a Jordi Alba-ból a Barcelonába, hogy a Cseh Bajnokok Ligájában 2012-ben szerezzen pontszámot.Fénykép: Jeff J Mitchell / Getty Images

Wanyama készen áll a harcra. Mindig volt, hiszen a kenyai fővárosban, Nairobiban, Muthurwában, a formálódó napja óta, Wanyama azt mondja, hogy az Unibet emberekkel marad. Rettenetes volt, és gyermekként szörnyű dolgokat látott. megtörtént – talán elvette a pénzt. Egy fiatal gyerek számára, látva, amit láttam, egy kicsit kínzás voltam, azt mondanám. ”

A labdarúgás az ő üdvössége volt; a „jobb élet” felé vezető útja. Wanyama elkötelezte magát a játéknak.11 éves korában a Country Bus nevű helyi csapatnál játszott, és csapattársaival együtt mérföldekkel járkál a csupasz lábánál, hogy elmenjen a szerelvényekbe. Idézik a klub Unibet edzőjét – Amigo néven ismert embert, aki azóta meghalt – inspirációként.

„Néha nagyon messzire járnánk, mint mondjuk, a Tottenham edzőterületének az Enfieldben való távolsága. White Hart Lane [hét mérföld] – mondja Wanyama. – És hát vissza kell mennünk. Egy utazás pokolja volt, de néha szórakoztató volt, mert nagy csoportban voltál, és fiatalok voltunk. Olyan csapatokkal játszanánk, akik idősebb fiúkat Unibet hozhatnak, de nem féltünk.

„A labdarúgás zavarta, fontos volt számomra, mert elhaladt az időm és megbizonyosodott arról, hogy nem vettem részt egyebek.Amigo valóban elkötelezett volt az ifjúság segítése iránt, és szeretett minket kiképezni, bár játszottunk olyan papírokkal, amelyek kézzel készítettek papírból és rugalmas zenekarokból. egy 12-es verseny alatt egy pár csizma, olyan Unibet bonusz kényelmetlenül találta őket, hogy le kell vennie őket. „A helyek nem voltak nagyok, és megüted a lábujját, és mindenhol vér lesz” – tette hozzá. – De csak folytattad. Ők voltak az akkori felületek, és szórakoztató volt. ”Facebook Twitter Pinterest A Victor Wanyama a múlt hétvégén a játékot a Crystal Palace egyetlen Unibet céljának pontozása után ünnepli. Fénykép: Eddie Keogh / Reuters

Wanyama szülei Kenya vasútjain dolgoztak, és családját „nem gazdagnak vagy szegénynek” nevezi. Hozzáteszi: „Hol éltünk, rendben volt.A szüleim megadják, mit tudtak, de nem tudtak nekem vásárolni futballcipőt. Nem volt olyan nap, ahol meg akartak látni, hogy Unibet étkezés nélkül aludjak. Szóval étel voltam.

Wanyama nem az egyetlen híres labdarúgó a családjában. Apja, Noah játszott az AFC Leopardoknál, és Kenya kupakot nyert, míg az ő bátyja McDonald Mariga, aki többek között a Parma és az Internazionale nevében játszott, és most a Latina-ban a Serie B-nél.

„McDonald teljes neve McDonald Mariga Wanyama és Victor Mugubi Wanyama vagyok” – mondja Wanyama. „Kenyában a családnév utoljára jön, és szeretem a Unibet családom nevét használni. McDonaldnak mindig marigája volt az ingén.Ez csak egy választás. ”

Mariga bajnokok bajnoki nyertesei az Inter-nél töltött idejéből – felhasználatlan helyettesítője volt José Mourinho csapatának a 2010-es döntőben a Bayern München ellen, bár ő szerepelt a padon a korábbi kiütési fordulók, köztük a Unibet fesztivál második, Barcelonában.

Ő volt a család európai nyomozója, és amikor 2006-2007-ben Helsingborgban tartózkodott, meggyőzte a svéd klubot, hogy elismerje bátyját az akadémiájukhoz. Wanyama 14 éves volt, amikor megérkezett, és megbirkózott a kulturális sokkkal, felbecsülhetetlen tapasztalattal rendelkezett.

„Először is furcsa volt, mert nem értettem svédet, de én nyelveket és Unibet utólag is megértettem három vagy négy hónap múlva ott voltam – mondja Wanyama. – Hogy van most a svéd? Nagyon rossz.A flamandam jobb, mert három évig a Germinal Beerschotban voltam.

„Helsingborg valóban segített. Ha Kenyában maradtam volna, nem lett volna volna olyan tapasztalat, hogy tudnám, hogyan lehet egy profi. Nem rendelkeztek a kenyai létesítményekkel Svédországban. Nagyon szerencsés voltam ott. Maradtam a bátyámmal, és Unibet amikor 2007-ben elhagyta Parmát, visszamentem Kenyába. Csatlakoztam az egyik JMJ nevű akadémiához, és utána Belgiumba mentem. ”

Wanyama a brit labdarúgás iránti érdeklődés korai életkorban tartott. Muthurwa-ban mozogni kezdett, hogy megnézze a nagy derbieseket, Glasgow-t, Manchesteret és Észak-Londonot, és kedvenc játékosai Roy Keane, Paul Scholes és Robbie Keane voltak.Facebook Twitter Pinterest A Spurs a Wembley-ben fog játszani a Bajnokok Ligája otthoni mérkőzéseit, és a klub elkötelezett a Brent helyi közösségével. A Tottenham Hotspur Alapítvány célja, hogy sportfoglalkozásokat Unibet szervezzen a fiatalok számára, terjessze ki közösségi egészségügyi ellenőrzési programját, és foglalkoztatási lehetőségeket biztosítson a helyi embereknek. A Wanyama-i Brentben, a Bridge Park Közösségi Központ egyik sporteseményén beszélve azt mondta: „Fontos számunkra, hogy a Wembley környéki helyi embereket érezzük magunknak a klubba, amikor itt játszunk otthon.” Fénykép: Alex Morton / Tottenham Hotspur FC

„A Celtic rajongója voltam” – mondja Wanyama. – A bátyámnak volt az egyik mezeje, és amikor felemelte, elvettem.Még akkor is, amikor nagyon fiatal voltam, mielőtt tudtam volna a skót bajnokságról és a keltairól, sok embert látnék a zöld és fehér ruhában, és a Unibet kenyai kocsmába megyek. A Celtic mindenhol rajongókkal rendelkezik, és hatalmas rajongói bázisa van Kenyában.Egyesített Liga: 10 dolog, amit érdemes megnézni ezen a hétvégén. sok kutatást végzett. A történet arról, hogy hogyan verte meg Interet, hogy megnyerje a Lisszaboni Európai Kupát, fellebbeztek rám, és Unibet úgy döntöttem, hogy megkapom a No67-et. Azt is láttam, hogy a bátyám bekerül a Bajnokok Ligájába, és ezt az álmot játszottam benne. Álmodtam, hogy megnyerem. Sokat álmodtam.

Wanyama látta, hogy sok álma valóra vált.Nemzetközi debütált 15-kor, és az egyetlen kenyai lett, aki a Premier League-ben játszott, ő a hős hazájában. Kívánta, hogy 2015 nyarán megtörténjen az átadás, csak Southamptonnak, hogy blokkolja. Frusztráció volt, a csúnya Magyar Unibet mértéke. – Mindig nehéz, ha valaki akarja, és a másik klub nehezíti – mondta Wanyama. De újra átgondolta, és megvan, amit akar. Liverpool a White Hart Lane látogatói szombaton ebédidőben. A Wanyama üzleti tevékenységet jelent.